träning för allahouse of jujutsu

 • Jujutusu - en traditionell Japansk kampkonst med rötterna i Indien som vi under träning anpassar till våra egna förhållanden. Jujutsu är en brett system av tekniker som går att anpassa efter individen, och det är en träningsform som passar alla.

  Med syfte att kunna försvara sig och utföra en, eller ett fåtal tekniker så är det ofta inte en så väldigt fysiskt krävande träning, men det stimulerar kroppen på många sätt genom både koordination, motorik, kondition och annat.

  Hoku Shin Ko Ryu Jujutsu är grundat av Soke Jan Erik Karlsson på House of Samurai, och sätet för den världsomspännande organisationen World Hoku Shin Ko Ryu Bujutsu Fedration är dojon i Lund. Systemet har sina rötter i gammal traditionell japansk Jujutsu, men Soke Karlsson har med sin fantastiska bredd och erfarenhet anpassat stilen till ett unik, mjuk och enkelt system som är roligt att träna.

  Träning för vuxna sker varje torsdag klockan 18:00 - 20:00.
  Om man vill bara träna en timme så går det bra att träna 18:00 - 19:00 eller 19:00 - 20:00.

 • Jujutsu för barn & ungdom

  Vi har grupper på 3-5 år och 6-12 år som tränar varje vecka på torsdagar kl. 17:00. Ungdomar 13 och uppåt tränar tillsammans med vuxna torsdagar 18:00 - 19:00 I barngruppen 3-5 år så behöver barnen ha en förälder eller äldre syskon med sig på mattan, Det är ett utmärkt tillfälle att träna tillsammans barn och vuxen och/eller syskon. Denna gruppen tränar torsdagar kl. 17:00

  Street Defence Jujutsu

  Med kunskaper inom den traditionella stilen av Jujutsu så lär vi oss att röra på oss, manipulera angriparen med olika grepp och låsningar osv. I "Street Defence" utmanar vi teknikerna ytterligare och lägger till scenariobaserad träning där vi verkligen får chansen att bevisa för oss själva att vi klarar av att försvara oss. I träningen ingår även moment ifrån ex. Kickboxing och Newaza för att skapa situationer där man under större fysiskt stress och utmaning måste reagera med relevanta tekniker. Street Defence är ett eget system vi skapat med grunden i vår traditionella stil med moderna anpassningar och träningsupplägg.

våra eleverälskar jujutsu

Input your quotation here. Also, you can cite your quotes if you would like.Mr. WordPress
Image
Input your quotation here. Also, you can cite your quotes if you would like.Mr. WordPress
Image