Honbu Dojo -
House of Samurai est. 1986

House of Samurai har funnits sedan 1986 då Lunds Jujutsuskola flyttade in i lokalerna på Getingevägen. Alltsedan dess har adressen varit förknippad med Jujutsu och kampsport världen över.

Hemvist för Soke Jan Erik Karlsson och World Hoku Shin Ko Ryu Bujutsu Federation likväl en dagligen sprakande verksamhet i lokalerna är alltihop goda anledningar till att besöka Dojon.

House of Samurai (Lunds Jujitsuskola) har bedrivit verksamhet på heltid sedan 1979, och Soke Jan Erik Karlsson har varit yrkesverksam instruktör på heltid sedan 1976. Lokalerna på Getingevägen stod klarar 1986 och har sedan dess varit hemvist för för verksamheten och högkvarter för Organisationen "World Hoku Shin Ko Ryu Bujutsu Federation".

Verksamheten har bedrivits i samma lokaler sedan 1986 och ambitionen är att kunna erbjuda träning för alla, oavsett ålder, nivå eller mål, och skapa en inbjudande atmosfär med familjär stämning och kvalitativ träning oavsett vilken kampsport man väljer att träna. I dojon finns två stora träningsytor, en reception med café och budoshop samt omklädningsrum.

Image
Image
Image